AlexanderPeters.nl

bloggerdeblog!

Franz Ferdinand live

Na een geweldig optreden in 2006 in Tivoli was het dan weer zover: Franz Ferdinand stak het kanaal over voor een optreden in Nederland. Niet helemaal waar, ze deden op Lowlands 2008 ook al een stomend optreden in de Alpha tent. Dat was super, maar zo’n band in een zaaltje zien is toch net iets […]

De race

Na vele miljoenen aan campagnegeld en een hoop moddergegooi gaan ze in de VS vandaag na de stembussen. Of dat goed gaat met dat elektronisch stemmen is trouwens nog maar weer de vraag… De NOS doet natuurlijk verslag, vannacht van van 00:00 tot 09:00. Meer kun je hier vinden. Wanneer je de tekst ‘vs’ naar […]

The Pigeon Detectives live

The Pigeon Detectives deden Nederland weer aan en aangezien het bandje uit Leeds hoog in mijn ranglijst staat wilde ik ze graag weer zien (4e keer). Afgelopen maandag 27 okt. kwamen ze in Tivoli Oudegracht (fijne zaal trouwens, niet te groot, loopafstand van station, etc.).

The Last Shadow Puppets live

The Last Shadow Puppets, het duo Alex Turner (Arctic Monkeys) en Miles Kane (The Rascals), doen een paar Europese steden aan en ook Amsterdam. Gisteravond stonden ze in de grote zaal van Paradiso en ik was erbij.

ING

Het begint een beetje vaste prik te worden, een roerige beursweek en vervolgens weer een nieuw plan op de zondag, om vervolgens maar te hopen dat dat op maandag goed gaat.

keep looking »

AlexanderPeters.nl

Welcome! On this blog I post stuff that might be interesting for others or just random posts on daily life stuff. Some of my posts are in English, maar soms ook gewoon in het Nederlands, net waar ik zin in heb. Enjoy!

RSS feed

Last(.fm) played songs

  • Океан Ельзи - Як Довго
  • Океан Ельзи - Сосни
  • Океан Ельзи - Кішка

140 characters