AlexanderPeters.nl

bloggerdeblog!

Pritt prut!

Geplaatst op: 3 February 2009 | 1 reactie
Van de consumeralert-tot-uw-dienst! redactie

Pritt

Jij hebt nuttige producten, en je hebt troep. Een voorbeeld van troep zijn Pritt poster buddies. Het idee is eenvoudig. Je hebt een paar (mooie) posters, en die wil je aan de muur bevestigen. Plakband werkt niet (doh, dat werkt alleen voor kado’s inpakken). Maar gelukkig is er Pritt! Dat merk, van Henkel, dat bekend staat om de lijm producten? Correct!

Dus wat bedenken ze bij Pritt, een strip met kaugom achtig spul, welke je zelf kan kneden en vervolgens kan gebruiken om posters op te hangen. Kunnen we vast veel geld voor vragen dachten ze, maar dan heb je ook wat. Werkt het?

NEEN! NEEN! NEEN!

Je gebruikt die troep om je poster op te hangen en na een week donderd het er gewoon keihard weer af. Poster kapot, en geen poster meer aan de muur. Je kan die troep wel hergebruiken (CARE! Geef me iets wat werkt en het hangt er toch 3 jaar).

Dus, negatief koop advies voor Pritt Poster Buddies!

En dan iets wat wel werkt. Het is merkloos, niet wegwerpbaar en gewoon herbruikbaar, plakloos en het heet poster hangers. Verkopen ze niet overal, maar waar ze posters verkopen (speelgoedwinkels e.d.) krijg je het vast wel. Gewoon, een plastic stripje die je aan de poster rand schuift, twee spijkertjes in de muur en klaar. Valt er niet van af en hangt er gewoon over 500 jaar nog.

Zo!

Reacties

Een reactie op “Pritt prut!”

  1. Ranz
    3 February 2009 @ 23:22

    Het enige nadeel is dat die posters hellish zijn om in die strips te schuiven.
    Pritt = prut!

Reageer

AlexanderPeters.nl

Welcome! On this blog I post stuff that might be interesting for others or just random posts on daily life stuff. Some of my posts are in English, maar soms ook gewoon in het Nederlands, net waar ik zin in heb. Enjoy!

RSS feed

Last(.fm) played songs

  • Океан Ельзи - Як довго
  • Океан Ельзи - Сосни
  • Океан Ельзи - Кішка

140 characters